tack för att du väntar

Varsågod, CSN.

Trots en telefonkö på 24 minuter är jag ganska glad på centrala studiestödsnämnden idag. Mitt ärende har behandlats, och det inom loppet av (rekordtiden) fyra dagar. Med tanke på den lunta av bilagor jag blev tvungen att skicka med kan jag inte säga annat än att jag är positivt överraskad. Nu är jag set för avresa.


Kommentarer
Postat av: Julia

Vet inte om dom gör så nu, men när jag åkte fick man sitt utlands-csn i en klumpsumma, och det upptäckte jag när jag tog ut pengar i Sverige, innan jag fått brevet hem. Det var det finaste (och mest galna) kontonbesked jag någonsin skådat, jag har sparat kvittot. :)



Och det är klart att du inte är redo, det kan man inte bli fullt ut. Men att dom praktiska detaljerna är klara är en bra start. Sen blir det sällan som man tänkt sig, lika bra att vara inställd på det. Men det löser sig. (Vi blev t.ex. försenade ett gäng timmar i Melbourne, mitt i natten då allt var stängt och vi var trötta, nervösa och skulle försöka få tag på skolan för att meddela skjutsen som dom ordnat att vi inte skulle hinna fram i tid. Sen lyckades jag spy på planet till Wellington, så inflygningen till NZ var väl inte den mest lyckade... Men det blev ju kalas sen! :)

2009-07-13 @ 18:17:31
URL: http://juleld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0