hej fritid

Jag har, som ni kanske märkt, varit lite stressad de senaste två veckorna. Jag fick nån form av skolshock - alla uppgifter, test och midterms var ju tvungna att inträffa precis samtidigt. Igår skrev jag marketing management test no. 2 innan jag lämnade in mitt research project i strategic managament. Vet ni vad det innebär? Att mer än halva terminen har gått och att allt som skulle vara klart innan springbreak faktiskt är klart. Jag tänkte unna mig en liten paus nu. Hopp & lek.


Kommentarer
Postat av: Pappa

Heja dig Marie

Undrar hur du känner det nu när du nått halvvägs? Kanske blandas dina känslor av vetskapen att du nu inleder slutfasen av din vistelse i Australien samtidigt som studierna närmar sig sin fullbordan?

Och Umeå i vinterskrud är kanske inte så illa? Dessutom får du uppleva två vårar under ett år.

Ja hur som helst så har du säkert lagt grunden till ett nätverk som du kommer att ha mycket glädje av.

Här närmar sig kung Bore oss med stormsteg. Mornarna är kyliga och luften står helt stilla. Över sjöarna lägger dimmorna sig som duntäcken och släpper inte sitt grepp förrän långt ut på dagen.

Idag drar jag till skogs för att förbereda för en gallring som börjar den första oktober. Skall plantera 20000 vitrysk vandringsgran och om du hinner får du gärna hjälpa till.

Ta nu igen dig ordentligt och ha en underbar vecka!

Kramar i massor

Pappa

2009-09-18 @ 08:44:50
Postat av: Julia

Heja heja!Sådär är det ju oftast - man står framför ett obestigligt berg, våndas och förstår inte hur man ska komma över. Tar några försiktiga kliv, kanske rasar ner en bit och våndas mera. Och så plötsligt - hips vips liksom - så är man bara över på andra sidan, utan att man hann märka hur det gick till. Njut av din lediga tid - du kommer ju att börja slava snart igen. Fast egentligen skulle jag vilja säga: njut av din studietid, och glöm inte att ta det lugnt, I tell you! Du skulle klara dig fantastiskt bra på hälften av det du gör, jobba inte ihjäl dig! För min del upptäckte jag faktiskt på Nya Zeeland att jag kunde lägga ner mindre tid än jag gjorde på plugget, och ändå klara mig lika bra - jag hade bara inte insett det innan. Jag saknar mina lediga pluggdagar... Men nu börjar jag vänja mig vid helarbetstid, känns bra!Ha en bra helg och ledig stund! Sola och bada lite åt mig oxå, tack! Kram kram

2009-09-18 @ 17:59:39
Postat av: Britt-Marie

Hej Marie

Det är härligt att uppleva att man ligger i fas eller hur?

Tycker nästan aldrig jag gör det själv.Det verkar som det är så länge sedan jag skrev i din blogg,men det kanske är för att det är så eller så har det hänt så mycket på så lite tid.

På jobbet har det varit mycket mycket myket, men vi avslutade veckan med "utvecklingsdagar" samtidigt som vi avtackade Elisabet.

I år var vi på Hjortviken i Hindås från torsdag morgon till fredageftermiddag vi är 11 personer i ledningsgruppen nu deltog 10 personer.Två män och resten kvinnor.

Det var underbart väder och vi hade som vi brukar väldigt trevligt när vi jobbar "off/office" först är det ju planeringsaerbete förståss men sedan är det roliga aktiviteter och inte minst god mat.

I år hade vi som kvällsaktivitet att lösa en mordgåta.

Vi tilldelades olika roller och fick en skriven kort introduktion på hur vi skulle gestalta den person vi skulle spela.

Miljön var en teater i Gunilse, där den stora manlige stjärnan plötsligt och hastigt dog(mördad)

Tätt följt av ytterligare ett mystiskt dödsfall.

Jag tilldelades rollen som den unga nya "stjärnan" Felicity på teatern, med höga tankar om sig själv men också älskad av publiken.Primadonnan Esmerallda såg inte på min existen med blida ögon.

Det började halv sju och avslutades klockan 22.00.

Vi åt alltså middagen under själva rollspelandet, det var ruskigt roligt,men man var trött efteråt kan jag säga.

Har ju aldrig trott mig om att vara duktig på att spela teater,men jag vann faktiskt priset för bästa rollprestation tillsammans med Niclas som spelade polis(det säjer förmodligen mer om mina motspelare än om mig, men kul ändå)

Ja helgen har annars också varit trevlig ute på Tjörn, underbart att se Liza hantera sina bäbisar som föddes natten mellan torsdag och fredag som tur var blev det bara tre, du har fått kort på hotmail på dom.

Vi har upplevt det många gånger förr du och jag tillsammans uppe på höskullen men man slutar inte att njuta och förundras.

Har också hämtat ved för vintern och plockat björnbär.

Satt nere vid sjön och hörde vattnets kluckande mot klipporna det var så förunderligt ljummet i luften och man kunde riktigt smaka eller lukta sig till det salta från havet.Ja det var en sådan där stund som man gömmer och kan plocka fram och njuta av länge efteråt.

Nu ska jag möta kudden för att kunna ta nya tag imorgon igen.

Ska skicka dig paketet imorgon jag lovar!

Många kramar från mamma

2009-09-20 @ 22:06:04
Postat av: Marie

Vilka små snos, jag vill ha en! Hon fick ungar alltså. Roligt att dom har olika färger allihop.Jag tror faktiskt inte paketet hinner nå mig innan springbreak, men om du skickar det så att det kommer med måndagens post så kanske...Kram

2009-09-21 @ 01:44:30
Postat av: Britt-Marie

Ja,det kommer att komma iväg med posten i dag.

Ja missarna är leverans klara i mitten på december lagom tills du och Martin kommer hem fiffigt eller hur?

Kram mamma

2009-09-21 @ 09:48:10
Postat av: Mona Rooth

Hej Marie!

Jag har läst dina inlägg kontinuerligt, men däremot har jag varit otroligt slö sista tiden, med datan alltså.

Va´skönt för dig att ha kommit så här långt och på fredag bär det väl iväg med dina kompisar. Va´härligt det låter och jag är lite avundsjuk på dig för sol och värme. Vi har haft jättehärliga dagar tidigare, jag har suttit på baksidan i solen och läst "Man som hatar kvinnor", emellanåt har jag tagit hand om "skörden" och Leif förstås. Leif är dock betydligt piggare nu och vill bara ha knäoperationen gjord. Förmodligen blir det i början av november. Anna o barnen kommer tyvärr inte hem i oktober pga svininfluensan. Emmy är ju i riskgrupp pga sin astma, och vi tycker alla att det är onödigt att utsätta dem för flygresan.

Igår fick de in sitt första fall av svininfluensa på sjukhuset i Marquette.

På torsdag ska jag gå på Qui gong för första gången här i Torsby. Saknar det faktiskt, gick ju flera år på banken.

Idag är det riktig höst här, grått, blåsigt och småregnigt. Jag passar på att vara inne, lyssna på musik och brodera. Ska ta en promenad med Inka lite senare, måste börja nån gång att motinera. I sommar har det ju mest varit motion i trädgården!!

På fredag åker vi till Eskilstuna och sen vidare till Vaxholm för några dagar. Vi ska till Tommy o Laila på middag på lördag, Leif har tandläkarbesök mm. Ska bli roligt att träffa alla igen.

Så nu ska du också bli kattägare :)! Va`roligt, då får Tassa en kompis.

Grattis Britt-Marie till tillökningen, är säkert jätteroligt med kattungar:)

Sköt om dig Marie och ha´det så jättebra!

kramar från oss båda.

2009-09-22 @ 14:09:39
Postat av: Britt-Marie

Hej Mona

Ja det är så mysigt med små kattungar dom är helt ljuvliga.

Dom växer väldigt fort,och energiska som det värsta när dom är vakna.

Tur att det bara blev tre det är hanterbart att fördela.

Ska bli roligt att se lilla Alice min när hon får se dem hon som också fått en bäbisbror.

Må så gott.Hälsningar Britt-Marie

2009-09-23 @ 18:40:25
Postat av: Anonym

Hej Mona

Ja det är så mysigt med små kattungar dom är helt ljuvliga.

Dom växer väldigt fort,och energiska som det värsta när dom är vakna.

Tur att det bara blev tre det är hanterbart att fördela.

Ska bli roligt att se lilla Alice min när hon får se dem hon som också fått en bäbisbror.

Må så gott.Hälsningar Britt-Marie

2009-09-23 @ 18:41:16
Postat av: Mona

Hej Britt-Marie!

Barn o djur är så härliga tillsammans :)

Kan nästan se lilla Alice min! Visst är det underbart med barnbarn:)

Ha´en skön kväll!

hälsningar från ett i dag soligt Fryksdalen

Mona

2009-09-23 @ 19:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0